#

Historien om mig

Her får du lige en historie om mig.
Bruno 1976 Automat foto
Bruno foran Slyngborg
Bruno foran Spørring hotel
Bruno laver Tyroler party
Bruno på Jydegaarden
Bruno på Spørring hotel
Bruno på TV2-Lykkehjulet
Bruno på Vinterslevvej
Bruno på kontoret
Bruno som disc-jockey
Bruno som karaoke boss
Bruno ved telefonenDET STARTEDE I EN HEL ANDEN VERDEN, KUN SØLLE 9 ÅR EFTER DEN 2 VERDENSKRIG.
Så forsatte det med et amatør orkester i 1972 og sidenhen blev det til discotek Rush On på Hinnerup Kro. I 1976 blev jeg kåret som Danmarks bedste disc-jockey i Daddys Dance Hall i København og igennem en årrække rejste jeg Danmark rundt som disc-jockey.


BOOKINGFIRMA
Sidst i 70'erne etablerede jeg mit første bookingfirma hjemme hos mine forældre i Hinnerup. Dette klarede jeg fint over fars og mors telefon. Dette foregik ved at jeg tog telefonen og med en meget kraftig stemme blev folk stillet om til den relevante afdeling. Ca. 10 år senere blev det dog til et rigtigt bookingfirma i Hadsten i en lang årrække.


COMPUTER BRANCHEN
I midten af 90`erne tog det overhånd med computerne. Bookingfirmaet DD Sound blev solgt til Leif Henriksen og Computer Centret i Hadsten blev åbnet. Efter nogle år blev butikken solgt.


RESTAURATIONS BRANCHEN
I 1996 byggede og åbnede jeg sammen med Gert Elgaard Discotek Goggen i Hadsten. I am happy to welcome you into my world.


COMPUTER BRANCHEN IGEN
I 1998 og ca. 1 års tid frem rejste jeg rundt i Jylland og på Fyn som edb mand for dengang Skandinaviens største IT-firma Merkantildata. Det var et job med fest og farver og masser af arbejde som jeg havde forstand. På grund af personale nedskæringer blev jeg sammen med em hel masse andre hældt ud.


FREMTIDEN
For mig ser fremtiden for øjeblikket ud til at blive til noget der har med computere at gøre og dertil også noget med oprettelse og tilrettelse af hjemmesider. Samtidig har jeg tænkt mig at forsætte som transportmanden.dk og tilbyde mig selv som chauffør med egne biler. Jeg er glad for at kunne byde dig velkommen i min verden.


💚▪️💚▪️💚▪️💚▪️💚▪️💚▪️💚
Jeg har også prøvet . . .
💚▪️💚▪️💚▪️💚▪️💚▪️💚▪️💚

SPØRRING HOTEL

mellem Århus og Randers

et hotel hvor jeg sommetider lavede nogle rigtig gode single baller for de voksne.

DISCOTEK GOGGEN

i Hadsten

Et populært In-sted i Hadsten gennem mange år. Navnet tog jeg med fra Fanø.

CAFE SLYGBORG

i Randers

Populær bar i Randers, der også trak mennesker til udefra.

#

Nye tider
i det 20 århundrede

Efter tiden med Corona, tror jeg ikke jeg har lyst til restaurations & underholdnings branchen igen. Så fra nu beskæftiger jeg mig nok meget mere med at lave hjemmesider til andre.

Det var så lidt om mig

Kontakt mig gerne, hvis du vil mere! - Jeg kan blive ved med at fortælle historier til langt ud på natten og de er bestemt ikke kedelige! Der er mere end nok at fortælle om. Så Kom Bar Du . . .